Welchen Rauchmelder wählen Sie?

1 von 3
 • "Alarmwise is een prima verkooppunt. Zij hebben veel keus. Levering was netjes op de afgesproken dag binnen. Ik kan deze site wel aanbevelen."

  John op 17-11-2023

 • "Om een juist oordeel te geven over de werking van het apparaat moet al eens een incident hebben plaats gevonden. Dus dat is moeilijk aan te geven. Voor het overige, het apparaat ziet er degelijk uit en de test functioneert goed."

  Alfred Hermans op 24-10-2023

 • "Snelle levering goede kwaliteit en ook nog betaalbaar"

  Lianne op 6-10-2023

 • "Snelle levering en prima klantenservice."

  Peter Provoost op 27-9-2023

ALARMWISE, DE #1 IN SLIMME ROOKMELDERS

Ontdek de geruststelling die voortkomt uit de combinatie van geavanceerde beveiligingstechnologie en toonaangevende kwaliteit bij Alarmwise. Wij zijn meer dan alleen een leverancier van slimme rookmelders, CO-melders, combimelders en deur- en raamsensoren. Onze organisatie onderscheidt zich door een aantal kernwaarden die de basis vormen van ons streven naar betrouwbare en innovatieve beveiligingsoplossingen.

Hoge kwaliteit en certificering

Bij Alarmwise staat kwaliteit voorop. Onze producten zijn niet alleen ontworpen met state-of-the-art technologie, maar worden ook ondersteund door Europese certificeringen. Vertrouw op onze producten als uw eerste verdedigingslinie tegen potentiële gevaren, met de zekerheid van de hoogste standaarden in veiligheid.

Veiligheid met stijl

Onze slimme melders en sensoren hebben een modern en trendy design dat naadloos opgaat in elke leefomgeving. Je hoeft geen compromissen te sluiten tussen veiligheid en design - bij Alarmwise bieden we beide.

Betrouwbaarheid

Vertrouw op de duurzaamheid van onze producten met een batterijlevensduur van maar liefst 10 jaar. Bij Alarmwise geloven we in langdurige betrouwbaarheid, zodat u zich gedurende lange tijd beschermd kunt voelen zonder zorgen over batterijvervangingen.

Snelle levering en gratis verzending

Wij begrijpen de urgentie van beveiliging, en daarom bieden wij snelle levering binnen Europa. Bestellingen boven de 75 euro worden gratis verzonden, zodat u zonder extra kosten kunt genieten van onze hoogwaardige beveiligingsoplossingen. Uw veiligheid is onze prioriteit, vanaf het moment van bestellen tot aan de installatie.

Persoonlijke Klantenservice

Bij Alarmwise staan we niet alleen bekend om onze hoogwaardige producten, maar ook om onze persoonlijke klantenservice. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van uw beveiligingsreis. We zijn trots op onze goede beoordelingen op Trustpilot en bol.com, waar klanten getuigen van de uitstekende service die ze hebben ontvangen.

Kies voor Alarmwise en investeer niet alleen in producten, maar ook in gemoedsrust. Ontdek de combinatie van kwaliteit, design en betrouwbaarheid die onze organisatie uniek maakt. Maak vandaag nog de keuze voor een veiliger en stijlvoller thuis met Alarmwise.

 • Von Kunden mit 9,0/10 bewertet (Bol.com)

 • Vor 16:00 Uhr bestellt, am nächsten Werktag geliefert

 • Persönliche Betreuung

 • Mengenrabatt bis zu 15 %

1 von 4